Uslovi za davanje na uslugata

I. Generalno

Site materijali, informacii, proizvodi i uslugi ("Sodržina"),vklučeni vo ili dostapni preku web stranici i aplikacii Sceduly.com ("Aplikacija") obezbedeni se vo sostojba vo kakvi se, bez garancii od bilo kakov vid.

2) Svi materijali, informacije, proizvodi i usluge ("Sadržaj"), uključeni u ili dostupni preko mrežnih stranica sceduly.com i Aplikacije pruženi su u stanju kakvom jesu, bez ikakvih jamstava. Korištenjem Sadržaja ove Aplikacije izričito se slažete s ovim Uvjetima pružanja Usluge i korištenja.

3) Korisnik Sadržaja je obrazovna institucija.

II. kolačinja i lični podatoci

Sceduly koristi kolačinja i site podatoci isprateni preku Internet prelistuvač, vklučitelno i lična IP adresa. Navedenite podatoci se čuvaat vo evidencijata što se koristi za vnatrešni izveštai, statistika i reklamiranje preku Internet.Podatocite se čuvaat vo unificiran format,odnosno na takov način što može da se koristat za lična identifikacija na korisnikot.

III. otkažuvanje od odgovornosti

Sodržinata e obezbedena bez nikakvi garancii.So koristenje na sodržinata na ovaa aplikacija, vie ekspresno se soglasuvate so ovie uslovi na davanje na uslugi i koristenje.

IV. tos.h1section4

tos.section4